Region

Svet

Jelena Karleuša skinula Pinkov video sa Jutjuba

Snimak "Pinka", na kom se vidi kako Karleušina majka Divna priča da joj je zet švaler, uklonjen na zahtev "JK mjuzik".

Jelena Karleuša skinula Pinkov video sa Jutjuba



Jučerašnji dan protekao je u prepirci između Jelene Karleuše i televizije “Pink”. Razlog je bio sporni video-snimak na kom je pevačicina majka Divna Karleuša u razgovoru sa Zoricom Marković u rijalitiju “Akademija debelih” pričala da je Duško Tošić švaler. Taj video izazvao je dosta polemika, međutim tokom vremena uklonjen je sa sajta Jutjub, gde je bio postavljen.

Kako se vidi na slici, snimak je uklonio “JK mjuzik”, čije je navodno vlasništvo. Osim toga, Jelena je obrisala i tvitove u kojima kritikuje televiziju “Pink” zbog ovog snimka.

Prema izvoru Telegrafa bliskom rukovodećim ljudima ružičaste televizije, oni su nezadovljni što je video-snimak uklonjen sa Jutjuba. U međuvremenu, televizija “Pink” je opet okačila ovaj snimak, a Jelena je upozorena da “spusti loptu”.

U poslednje vreme, postao je trend na Jutjubu da se uklanjaju video-materijali zbog navodnog kršenja autorskih prava, odnosno zbog neprikladnog sadržaja. Naime, dovoljno je da desetak osoba klikne opciju “Abuse” da bi se takva stvar desila.

Autor:I.L.
Izvor:Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>