Region

Svet

Jelena Karleuša satima plakala (Foto)

Pevačica Jelena Karleuša požalila se sinoć svojim fanovima putem društvene mreže Tviter kako je satima plakala. Ukoliko ste pomislili da su je rastužili novinski natpisi, prevarili ste se.

Jelena Karleuša satima plakala (Foto)



Naime, pevačicu je rastužila devojka po imenu Tejka Petrović, koja je prvo u kolicima došla na jedan od Jeleninih nastupa, da bi sada isptetovirale inicijale svoje omiljene pevačice na ramenu. Jelenu je ovakav gest devojke toliko rastužio da je satima plakala, a fotografiju Tejke postavila je na svoj profil ispod koga je napisala:

"Ovo je devojka koja se zove Tejka Petrović. Videla sam je na mom koncertu, invalidska kolica je nisu sprečila da bude najveselija u Čačku. Zbog ove devojke sad plačem. Dirnuta sam. A sad sam videla i tetovažu" - pisalo je na Jeleninom Tviter profilu.



Samo nekoliko minuta kako je postavila sliku svog vernog fana, Jelena je postavila i drugu fotografiju na kojoj se vidi tanjir sa sušijem, a ispod koje je napisala: "Do sada sam plakala, a sada ću da dam sebi oduška. I neka je ponoć" Sushi, my favorite food".



Autor: J.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>