Region

Svet

Istina o Banetu Jankoviću: Seks afere i polne bolesti (Foto+Video 18+)

Iako se otkada je u vezi sa Katarinom Živković, predstavlja kao fin momak i džentlmen, nije baš oduvek bio takav

Istina o Banetu Jankoviću: Seks afere i polne bolesti (Foto+Video 18+)Pre nekoliko godina učestvovao u rijalitu programu "Big mama house" koji se emitovao na televiziji OBN, mnogi se toga ne sećaju jer tada Bane Janković nije bio ni približno poznat kao sada.

Nakon što je u tom programu ušao u okršaj sa voditeljem emisije "Red carpet", upravo je isti voditelj rešio da obelodani ko je zaista i kakav je Bane Janković. Naime, Bane je bio čak i agresivan a nakon primedbi da ne radi ništa u kuću, odgovorio je:"Ja sam džet set, ja ne moram ništa da radim".

Što bi bilo u redu da je zaista bio poznat 2009. godine.

Osim što je bio glavni neradnik, Bane je i spopadao devojke u ovom rijatiliju, prvo je kako se kaže u prilogu imao seks sa Adilom Ćehović , a zatim i sa Kristinom Lumbar, hrvatskom manekenkom iako je ona to negirala navodeći da seks ne traje dve sekunde, ali i sa još jednom devojkom pod tušem kada je upravo zbog toga ispao haos u rijaliti programu. U rijalitiju ga je ta ista Kristina napala kako istovremeno spava sa nekoliko devojaka i da ima polnu bolest, nakon čega je i napala jednu od njegovih devojaka.

Ostatak "drame" i sve ono što niste znali o finom i povučenom Banetu, pogledajte u video snimku:Izvor: Puls
Foto. Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>