Region

Svet

Guarana Foam Fest: Ralf Gud pozvao Severinu u Arenu (Foto)

Planetarno popularni di džej i muzički producent, Ralf Gud, čiji hitovi „Sos“ i „In the zone“ su poharali svet, nastupiće kao jedan od hedlajnera četvrtog po redu Guarana Foam Festa, koji se 1. septembra održava u Beogradskoj areni, a za razliku od drugih kolega sa dugačkim rajder listama, Gud je poželeo samo jedno, Severinu!

Guarana Foam Fest: Ralf Gud pozvao Severinu u Arenu (Foto)"Nisam bio u prilici da se upoznam sa muzičkom scenom Balkana, ali Severinu sam čuo, ali i video. Radio sam produkciju jednom bendu koji je nastupio na Evroviziji u Grčkoj, i igom slučaja čuo i video Severinu. Rekli su mi za njen kućni video, i nisam izdržao a da ga ne pogledam. Fenomenalna je u svakom pogledu, i voleo bih da dođe u Arenu, da uživa u muzici, a suprug neka pričuva bebu tih nekoliko sati" - kaže u šali Ralf, a da li će se i Severina našaliti, i doći u Arenu, ostaje da se vidi.

Pored Ralfa na stejdžu Guarana Foum festa će se naći i popularni em si Rikardo La-rok, ali i mega zvezde kao što su Kurd Maverik, Aleks Gaudino, Arn Kost i mnogi drugi.Autor: J.B.
Foto: PR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>