Region

Svet

Džej izgubio 2.500 evra u kazinu

Ako je neko pomislio da Džej Ramadanovski vrele letnje dane koristi kako bi radio, odmarao i gledao zgodna ženska tela na plaži, grdno se prevario jer je popularni pevač našao još jedan način kako će utrošiti svoje vreme - kockanjem!

Džej izgubio 2.500 evra u kazinu



Naime, Džej je na Crnogorskom primorju već neko vreme i u Pržnu svakodnevno uživa u „malim“ zadovoljstvima koje pruža ovaj „sport“ i tako je pre nekoliko dana izgubio više od 250.000 dinara.

"On je ovde redovan gost i voli da se opusti na taj način. Tako je pre nekoliko dana došao da se kocka i izgubio je oko 2.500 evra! Normalno je da se iznervirao, ali ga je brzo prošlo jer se vodi onom „Jednom se živi“ - priča za Alo dobro obavešten izvor i dodaje da Ramadanovski svake godine uživa na plaži u Pržnu i ljudi ga tamo obožavaju.

"Ma, on je jedan od omiljenih pevača koji dolaze u Crnu Goru i sa svima se lepo ispriča. Rekao je on svima da je puk‘o lovu u kazinu, ne krije to. Njega svi znaju kao tipa koji je iskren i ne stidi se ničega. A tih 2.500 evra, što je izgubio, vratiće on to. Peva često, a kada on Crnogorce pogodi u dušu, svi vade pare" - završio je izvor.

"Bože me sačuvaj! Ko ti je to rekao? Odakle mi, bre, dva soma? Pa, kuća se sad kupuje za te pare. Tamo potrošiš 50 evra i svi odmah iskolače oči. Nemoj da te lažu" - na početku razgovora je tvrdio Džej, da bi potom priznao da se kockao i koliko je zapravo potrošio.

"Bio sam dole u kazinu, igrao na slot-mašini, daosampet banki. Ma, gde dva soma, gde bre tolike pare da dam? Dam pet do deset banki, ali ne preko toga, prošla su ta vremena" - izjavio je Džej.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

dzejdžej

Povezane vesti:


>