Region

Svet

Nikolina Pišek dobila posao: Sami u tami u utorak na Prvoj

U jeku priprema za novu sezonu koja će obilovati velikim brojem novih emisija, Prva srpska televizija će emitovati čuveni format “Sami u tami” u utorak, 31. jula u 21.30h. Ovo je samo uvod u jednu sjajnu i zabavnu priču koju vodi atraktivna Nikolina Pišek, a od jeseni će emisija krenuti u redovno emitovanje na kanalu Prve.

Nikolina Pišek dobila posao: Sami u tami u utorak na Prvoj



“Sami u tami” je pun pogodak za romantične duše koje još uvek nisu pronašle svoju drugu polovinu. Tri žene i tri muškarca provešće tri dana u luksuznoj vili. Njihov zadatak je da se što bolje upoznaju kako bi trećeg dana odabrali pravog partnera.
Sve je idealno, ali postoji i jedan mali problem.

Mrak je. Potpuni je mrak. Samo tri stvari će pomoći kandidatima da donesu konačnu odluku: reči, miris i dodir.

A kroz proces upoznavanja i donošenja ne tako lakih odluka, vodiće ih atraktivna Nikolina koja se sjajno snašla u ulozi domaćina i voditelja. Prema rečima produkcije, Nikolina je bila kao stvorena za ovaj projekat, a njena spontanost i šarmantnost prosto plene te će gledaoci svakako uživati u emisiji u kojoj lepa voditeljka pomaže usamljenima da promene svoj status.

Nikolina ne krije zadovoljstvo što je deo uspešnog tima Prve i jednog zanimljivog projekta iz kojeg je, kako kaže, dosta toga naučila o ljudskoj psihologiji i sebi samoj:
“Sviđa mi se ovo kao neka vrsta eksperimenta i istraživanja zaljubljenosti. Uobičajena je situacija da se u nekog zaljubljujemo percipirajući pre svega fizički izgled te osobe, a ovde smo potpuno promenili redosled stvari jer učesnici ne mogu da se vide prilikom upoznavanja. Kroz određene situacije na kraju vidite da jesmo u suštini poprilično površni i fokusirani na izgled”, ističe Pišekova i dodaje da gledaoci mogu očekivati sjajnu emisiju prepunu obrta i iznenađenja!

Serijal “Sami u tami” emitovaće se od jeseni na Prvoj, a svi hrabri, odvažni, a usamljeni imaju priliku da se i tokom leta prijave za učešće u emisiji. Možda će neko baš na ovaj nesvakidašnji i zabavan način upoznati svoju drugu polovinu.

Izvor: Scandal
Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>