Region

Svet

Biljana Obradović: Istina o mojoj vezi sa bivšim dečkom Nikoline Pišek

Iako se spekulisalo da su obnovili romansu još dok se on zabavljao sa atraktivnom voditeljkom Nikolinom Pišek, Biljana Obradović i berlinski biznismen Matija Ćorković tek nedavno su fotografisani zajedno na Aerodromu Nikola Tesla, što je izazvalo novu lavinu tračeva o njihovoj navodnoj vezi.

Biljana Obradović: Istina o mojoj vezi sa bivšim dečkom Nikoline Pišek



- Očigledno intrigira moje pojavljivanje u Matijinom društvu, ali svi naši prijatelji i poznanici znaju da mi ni sada a ni ranije nismo bili zajedno. Matijina sestra je moja najbolja drugarica, tako da se svi družimo kada smo zajedno u Beogradu. Igrom slučaja uvek izađu slike kada Matija raskine sa devojkom pa su tako o našoj romansi pisali i dok je on bio sa Anom Nikolić a kasnije i sa Nikolinom Pišek. Sa obema sam u dobrim odnosima i uvek se srdačno pozdravimo. Sa Nikolinom smo Matija čak i Novu godinu slavili zajedno u klubu Promet ali to tada nije bilo zanimljivo - priča Biljana i otkriva da je trenutno sama.

- Nemam dečka i nisam sa Matijom. Dakle, Matija je slobodan. Trenutno se nalazim na Ibici sa prijateljima odakle idemo za London na Olimpijske igre – kaže Biljana.

Matijina bivša devojka Nikolina Pišek ističe da ne sumnja da ju je Ćorković varao sa Obradovićevom.

- Biljanu dugo poznajem i uverena sam da tu nije bilo ničega dok smo Matija i ja bili zajedno. Čak i da postoji nešto među njima, sada to ne bi trebalo da me se tiče. Matija je slobodan dečko i ima svoj život koji može da živi kako god hoće - rekla je Nikolina povodom spekualcija o Biljaninoj i Matijinoj vezi.



Izvor: Smedia / Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>