Svet

Region

Spektakl: Travolta glumi Srbina koji lovi Roberta de Nira!

U Džordžiji je nedavno završeno snimanje filma “Killing Season” (“Sezona ubijanja”) u kojem Džon Travolta glumi Srbina, veterana rata u Bosni koji želi da se osveti svom najvećem ratnom neprijatelju – penzionisanom američkom naredniku, čiji lik tumači Robert de Niro! Ovo je prvi put da Travolta i De Niro glume zajedno, a ovaj visokobudžetni film u kom će sve prštati od akcije režirao je Mark Stiven Džonson (“Ghost Rider”, “Dardevil”…).

Spektakl: Travolta glumi Srbina koji lovi Roberta de Nira!Priča počinje kada Bendžamin Ford (De Niro), koji usamljenički živi u planinskom kraju Amerike daleko od civilizacije, dobija iznenadnog posetioca, evropskog turistu Emila Kovača (Travolta) koji je navodno zalutao i slučajno nabasao na Fordovu kolibu. Između njih se razvija čudno prijateljstvo, ali sve se menja kada na videlo isplivaju demoni iz prošlosti. Ford pokušava da zaboravi uspomene iz Bosne, a Kovač ima samo jedan motiv, da se napokon osveti Bendžaminu, svom zakletom neprijatelju iz rata.

Stvar se dodatno komplikuje kada se u priču uključuju i Fordova deca, koje glume Milo Ventimilja (“Rocky Balboa”, TV serija “Gilmore Girls”) i Elizabet Olin.Inače, prvobitno je bilo zamišljeno da se ovaj projekat zove “Shrapnel”, da radnja bude smeštena u sedamdesete godine, kao i da faktički predstavlja nastavak sjajnog akcionog filma “Face Off”, u kojem glavne uloge tumače Džon Travolta i Nikolas Kejdž. Međutim, scenario je kasnije prerađen a priča se dešava u sadašnjosti.

Najveći deo filma je snimljen u Apalačijan planinama u severnoj Džordžiji, a osim “virtuelnog Srbina Travolte”, u ekipi se nalazi i Beograđanka Selena Arizanović, koja je zadužena za muziku, a kao muzički supervizor ili koordinator je radila na više od 80 holivudskih filmova, među kojima su i “The Expendables”, “Righteous Kill”, “Rambo” i “The Black Dahlia”. Premijera filma “Killing Season” se očekuje početkom 2013.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>