Svet

Region

Kris Braun stigao kod Rijane: Čekali da padne mrak pa se tajno sastali (Foto)

Dok je čekala da je poseti bivši dečko Kris Braun, Rijana je na Tviteru objavila nove, golišave slike, a intimne delove tela prekrila je samo lišćem.

Kris Braun stigao kod Rijane: Čekali da padne mrak pa se tajno sastali (Foto)



Rijana je provela romantičani vikend sa Kris Braunom nakon što su se tajno našli u Francuskoj. Bivši dečko pevačice koji je brutalno pretukao 2009. godine, u Francusku je stigao privatnim avionom.

Ubrzo nakon što je stigao, smestio se u luksuznu jahtu koju je iznajmio na nedelju dana. Kris je u Francusku navodno stigao čim je čuo da će se reper i njegov suparnik pridružiti Rijani na odmoru.



"Kris boravi na jahti u blizini Rijanine. Sa njim su reperi Sviz Beatz i Ludacris. Imaju u planu da snime i muzički spot. U zadnjem ternutku se odlučio na ovo putovanje i to samo zato jer je hteo da vidi Rijanu. Na neki čudan način ne mogu jedno bez drugog" - tvrdi izvor blizak pevačici i reperu.

"Rijana je bila jako srećna kad je Kris došao. Celo veče se pripremala da ga vidi. Čekali su da padne mrak pa su se našli. Ona je otišla na njegovu jahtu. Prošli su kroz mnogo toga, ali imaju jaka osećanja jedno prema drugom" - tvrdi izvor.

I dok odmara, Rijana redovno proverava svoj Tviter profil i objavljuje gde se nalazi i šta radi. Njeni obožavaoci ovih dana imali su tako priliku da vide nove profilne fotografije koje je objavila. Reč je o dve golišave fotografije. Intimne delove tela prekrila je samo lišćem.

Autor: J.B.
Foto: Twitter
   

Viber

Izvor: Svet Plus


>