Region

Svet

Darku Laziću huligani demolirali auto

U tuči u kojoj su crnogorski mladići između petka i subote naneli telesne povrede zvezdama „Granda“ Darku Laziću i Slobodanu Vasiću stradao je i automobil pobednika četvrte sezone muzičkog takmičenja.

Darku Laziću huligani demolirali auto



Kako navodi izvor blizak pevačima, napadači su prilkom napada demolirali automobil marke „audi“ Darka Lazića, a iako je pevače napala grupa mladića, za ovo delo, kako pišu crnogorski mediji, krivično će biti gonjen samo jedan Podgoričanin.

"Koškanje između Darka i Slobe i grupe huligana počelo je još u diskoteci „Trokadero“ kada su se ti mladići nabacivali devojkama koje su bile u Lazićevom i Vasićevom društvu. Kada su pevači s pratiljama izašli iz diskoteke, mladići su krenuli za njima, pa je na parkingu došlo do još žučnije rasprave koju su Darko i Sloba pokušali da prekinu ulaskom u Lazićev automobila. Tada su razjareni mladići počeli da udaraju po haubi i šoferšajbni. Sve su mu porazbijali, auto je bukvalno uništen, a šteta je ogromna "- za Alo je ispričao izvor blizak pevačima.

Pošto je policija odmah interveisala, privedeno je nekoliko momamka, a krivična prijava za nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda, kako navode mediji u Crnoj Gori, podignuta je samo protiv V. R. (18), koji je označen kao predvodnik grupe mladića koji su napali popularne pevače.

Autor: J.B
Izvor: Alo
Foto: Alo

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>