Region

Svet

Region

Bati Živojinoviću stigla ćerka sa Kube

Legendarnog glumca Velimira Živojinovića juče je posetila ćerka Jelena, koja živi na Kubi. Susret je bio veoma dirljiv i nabijen emocijama. Otkako je pre 18 dana posle moždanog udara smešten u bolnicu „Sveti Sava“, svakog dana je po nekoliko puta razgovarala s njim i majkom Lulom telefonom, a sada je uspela da doputuje u Beograd.

Bati Živojinoviću stigla ćerka sa Kube



"Kad je otvorila vrata apartmana, bukvalno je potrčala ka njegovom krevetu. Snažno je zagrlila oca i oči su joj zasuzile... Grlo joj se stezalo dok je izgovarala: „Tatice, tatice, tu sam!“ Bata ju je gledao sa širokim osmehom. Nije zaplakao. Ljubio ju je u obraz, kosu. Jelena je onda sela pored njega, uhvatila ga za ruku i počela da ispituje kako se oseća... "- otkriva naš sagovornik i dodaje da će Jelena ostati u Beogradu sve dok Batu ne bude videla oporavljenog.

Ona je nedavno poslala svoju ćerku Jelisavetu da bude blizu dede i od pomoći baki, o čemu je Kurir već pisao. Kad je izašla iz bolnice, bila je veoma raspoložena.

"Tata je super i lepo jede. Vratili su mu se refleksi, vežba polako, ali vrlo malo pomera ruke. Svi mu želimo da se brzo oporavi. Budi se - spava, budi se - spava... Još je u kritičnom stanju, sami lekari su to rekli, ali verujemo da neće biti problema. Vidim da se ljudi raspituju kako je tata pa želim da pozdravim sve u Srbiji što brinu za njega" - kazala je Jelena za Kurir.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>