Region

Svet

Marijana Čvrljak može da izgubi i novac i dete?!

Marijana Kovačević ex Čvrljak, prošlogodišnja pobednica rijalitija “Veliki brat” ovih dana se požalila kako joj se suprug sveti na svakom koraku, te da je već sudski zatražio pola njene nagrade od 104 hiljade evra i kako ne dopušta njihovoj ćerkici Korini da sa njom izađe iz Hrvatske.

Marijana Čvrljak može da izgubi i novac i dete?!



U vezi sa ovom bračnom, odnosno postbračnom zavrzlamom oglasio se i advokat Marin Domjanović:

“Mislim da Marijanin suprug ima pravo na polovinu njenog dobitka od učešća u Velikom bratu. Istina je da zakon govori samo o “dobitku od igara na sreću”, ali mišljenje zasnivam na tome da zakonsku normu ne treba tumačiti usko gramatički, nego teleološki. Smatram da “Veliki brat” u kojem je sporni dobitak ostvaren, ako ćemo pravno i ljudski, nije ništa drugo nego igra na sreću. Ne slažem se da je bračna zajednica prekinuta s njenim odlaskom u kuću, kako tvrdi Marijana, ako je ona tamo otišla iz zajedničkog doma i iz braka. Bračna zajednica eventualno je prekinuta tek trenutkom njenog konačnog odlaska u Beograd kod novog partnera, tako da je dobitak od rijalitija i po toj osnovi, po mom mišljenju – stečen u braku.”

Advokat se osvrnuo i na starateljstvo nad njihovom ćerkicom:  “Marijanu Kovačević očekuje i pravna bitka oko starateljstva nad trogodišnjom ćerkom Korinom koju želi da povede sa sobom u Beograd gde je već počela da živi sa svojim ljubavnikom, šest godina mlađim Nikolom Nemeševićem Nemešom. Prema njenim rečima, bivši suprug joj želi na sve moguće načine napakostiti, pa je “stavio zabranu na Korinin pasoš”. Ostaje da sačekamo epilog ove priče.

Autor: J.B.
Izvor: 24 sata.hr
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>