Region

Svet

Severina pozirala sa sinom na naslovnoj strani hrvatskog časopisa (Foto)

Pevačica Severina Vučković  u intervjuu za Gloriju ispričala je sve o životu sa svoja dva omiljena muškarca. Kaže kako joj život izgleda poput lepog sna, a dane provodi na relaciji Split, Zagreb, Beograd, Vršac i Čenej, gde joj je dragi uredio muzički studio u kome se priprema za letnu turneju.

Severina pozirala sa sinom na naslovnoj strani hrvatskog časopisa (Foto)



"Najsrećnija sam žena na svetu jer sam postala mama" - kaže Severina koja nema razloga da sakrije svoje uzbuđenje i sreću. 40-godišnja pevačica pozirala je za Glorijinu naslovnu stranu upravo sa sinom Aleksandrom koga je prvi put predstavila javnosti.



"Budim se već u 6 sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj prepešačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pesme s" Youtubea pa igramo" - ispričala je Severina koja priprema malu turneju na koju će krenuti sa sinčićem i u pratnji svog verenika Milana Popovića.

"Ono "ja" više ne postoji. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekcijski broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nežniji", ispričala je popularna pevačica. Ipak, Seve priznaje kako su joj prva dva meseca bila najteža jer nije spavala i bila je potpuno izgubljena. Milan joj je najveća podrška i podržava je u svemu što odluči.

"Srećna sam što će naše dete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik sveta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka" -  kaže, ali na pitanje da li će ona i Milan stati pred oltar odgovara: "Ma mi smo već stari bračni par".

Autor: J.B.
Izvor: gloria.com.hr
Foto:gloria.com.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>