Region

Svet

Buba Dobrosavljev: Nebojša je novčano kažnjen zbog zlostavljanja!

Agonija voditeljke Ljubinke Dobrosavljev, koja je prošle godine navodno izgubila bebu nakon, kako je rekla, zlostavljanja od strane tadašnjeg dečka Nebojše P., nastavila se proteklih dana pošto je u pojedinim medijima objavljeno da Buba na sudu nije imala dokaze o ovom nasilju, zbog čega je odlučila da sve demantuje.

Buba Dobrosavljev: Nebojša je novčano kažnjen zbog zlostavljanja!Ona je, osim tvrdnje da je dokaze predočila, otkrila i da je pristala na dogovor samo da bivšeg izabranika ne bi više nikada morala da vidi.

"Meni je ponuđena opcija da na osnovu evidentnih dokaza N. P. bude novčano kažnjen i ja sam pristala da bude tako i da se taj novac prosledi u „Materinski dom“ u Zvečanskoj. Ročišta nema, jer ja tog čoveka ne želim da vidim! Vreme da vratim ne mogu, a od suočavanja s njim samo bih pokrenula bolne emocije kojih se konačno oslobađam" - napisala nje Buba u SMS-u i dodala da će možda Nebojšu sud kazniti i društveno-korisnim radom.

"Možda će on dobiti i neki društveno-korisni rad, ne znam. Sve sam oprostila, zaboraviti ne mogu, i nastavila dalje sasvim novi život u novom gradu. Ja nemam snage da ga gledam ni slušam nigde, pa ni u sudnic"i - ističe Buba za Alo, koja je prokomentarisala i napise da je lagala o batinama koje je dobila od bivšeg dečka.

"Recimo, naslov koji je objavljen: „Buba laže da je dobila batine“, pa to je istina! Ja nisam dobila batine, ja sam bila davljena iz sve snage, krvoločno, do gubitka svesti. Ali dosta o tome! Kraj!" - završila je Ljubinka.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>