Region

Svet

Buba Dobrosavljev lagala da je dečko pretukao?!

Bivša voditeljka "Granda“ Ljubinka Buba Dobrosavljev nije dostavila dokaze za teške optužbe koje je danima iznosila na račun bivšeg dečka Nebojše P.

Buba Dobrosavljev lagala da je dečko pretukao?!



"Proverili smo pažljivo sve navode Ljubinke Dobrosavljev. Ispostavilo se da, osim njenih tvrdnji da je bila žrtva nasilja, drugih dokaza nema! I ona sama na saslušanju u policiji dala je znatno umereniji iskaz od onoga koji su gledaoci mogli da vide kada se ispovedala preko malih ekrana. Pozivu na saslušanje odazvao se i Nebojša P., koji je ostao dosledan u tvrdnji da nikakvog nasilja nije bilo" - kaže izvor.

Bivša voditeljka „Granda“ podigla je veliku prašinu u novembru prošle godine, kada je „otvorila dušu“ i u intimnoj ispovesti ispričala kako je bila žrtva nasilja.

"Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije" - ispričala je tada Buba Dobrosavljev.

U decembru je policija pokrenula istragu o spornom događaju koji se, prema rečima Ljubinke Dobrosavljev, odigrao u oktobru prošle godine.

"Svi prikupljeni dokazi prosleđeni su tužilaštvu i ono sad treba da odluči da li će protiv Nebojše P. tražiti pokretanje istrage. Kako stvari trenutno stoje, veće su šanse da postupak bude pokrenut protiv voditeljke zbog lažnog prijavljivanja" - dodaje sagovornik.
 
"Nemamo informaciju da je krivična prijava protiv mog klijenta zvanično odbačena".

Koliko smo upoznati, predmet je u tužilaštvu, koje treba da odluči šta dalje - kratko je rekao advokat Đorđe Simić, zastupnik Nebojše P.

Ljubinka Dobrosavljev izjavila je da je „potpuna neistina“ da protiv Nebojše P. neće biti pokrenut postupak.

"Ne znam odakle vam takva informacija, ali sam sigurna da ona nije tačna i da će Nebojša P. odgovarati. Ne želim više uopšte o tome da pričam" - kratko je rekla voditeljka i prekinula vezu.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>