Region

Svet

Neda Ukraden: Volela bih da upoznam Dženifer Lopez, jer nas porede po izgledu (Video)

Pevačica Neda Ukraden ističe da bi volela da upozna slavnu pevačicu, koja će 20. novembra održati koncert u „Beogradskoj areni“.

Neda Ukraden: Volela bih da upoznam Dženifer Lopez, jer nas porede po izgledu (Video)"Radujem se što će Dženifer biti gost u Srbiji, jer je zadovoljstvo gledati je kako vlada scenom" - kaže Neda i dodaje:

"Ona je velika zvezda i mnoge naše pevačice bi mogle da se ugledaju na nju. Volela bih da je upoznam naročito zbog toga što su nas mnogi fizički poredili, za mene je to veliki kompliment, naročito zboga toga što je mnogo mlađa od mene. Drago mi je što će sa njom doći i Enrike Iglesijas, jer je on izvrstan muzičar".

Neda Ukraden se trenutno odmara u porodičnoj kući u Lepetanima na Crnogorskom primorju, gde joj društvo prave ćerka Jelena, zet i unuke - bliznakinje Aleksandra i Neda.

"Ovo je njihovo prvo letovanje i srećna sam što ga provodimo zajedno" - ističe Neda.

"Još ne možemo zajedno da plivamo, ali strpljivo ću čekati da unuke odrastu. Ne uspevam da se odmorim jer uvek imam nešto da radim oko kuće, ali ću zato tokom nastupa u Hrvatskoj izdvojiti vreme i za odmor".Autor: J.B.
Izvor: Novosti
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>