Region

Svet

Darko Martinović: Ne brinem za koncert na Cetinju

Pobednik poslednje sezone “Zvezda Granda” Darko Martinović kaže da ga ne zabrinjava zahtev jedne grupe njegovih sugrađana za zabranu konceta na Cetinju.

Darko Martinović: Ne brinem za koncert na Cetinju



Grupa meštana uputila je peticiju gradonačelniku crnogorske prestonice Aleksandru Bogdanoviću u kome je zatražila da se ne dozvoli održavanje koncerta “Zvezda Granda” u njihovom gradu. U pismu je navedeno da bi zabrana trebalo da spreči širenje populizma i kiča na Cetinju.

"Najoštrije protestujemo i izražavamo neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija “Zvezde Granda”, bez obzira na činjenicu što naš stav može da povredi nečija osećanja", navela je ova grupa građana u pismu gradonačelniku Cetinja.

Takva inicijativa čudi, imajući u vidu da je pobednik ovogodišnje sezone takmičenja “Zvezde Granda” Darko Martinović upravo Cetinjanin. Darko za Telegraf kaže da ga ova peticija nije uvredila jer zna koliko ga ostali sugrađani podržavaju.

"Kada sam pobedio u “Zvezdama Granda”, po povratku na Cetinje me je sam gradonačelnik primio i predložio da se organizuje koncert. Svi su bili oduševljeni mojom pobedom i ova peticija me ne uznemiruje jer je to stav male grupe ljudi", kaže Darko Martinović.

Iz “Grand produkcije” ističu da su nakon zakazivanja spornog koncerta dobili veliki broj zahvalnica sa Cetinja.

"Pobednik ovogodišnjeg serijala “Zvezde Granda” dolazi sa Cetinja, gde je od svojih sugrađana tokom čitavog takmičenja imao neverovatnu podršku. Upravo zbog njega, kao poklon njegovom gradu, “Grand produkcija” je organizovala pomenuti koncert zbog čega smo od većine Cetinjana dobili pregršt komplimenata i veliku zahvalnost", rečeno nam je iz press službe “Grand produkcije”.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>