Ostalo

Sme�no

Luksuzni hotel u Kini (Foto)

The Conrad Sanya Haitang Bay, mesto koje će vam sigurno ličiti na vaše najlepše snove, poseduje sve što je neophodno za pružanje nezaboravnog odmora.

Luksuzni hotel u Kini (Foto)



Enterijer soba, odnosno vila, predstavlja pravu umetnost. S obzirom na blizinu mora, možete se opustiti i na obali uz zvuke nezaobilaznih talasa. Ukoliko ste više avanturističkog duha, spremni da deo odmora posvetite obilaženju obližnjih gradova i upoznavanju kulture ove daleke zemlje, na raspolaganju su vam razne turističke ture.

Gostima je na raspolaganju hidromasažna kada, spoljašnji bazen. Restoran hotela preferira azijsku i evropsku kuhinju. Hrana je uvek sveža i izvrsna. Ovde se možete opustite uz neke od najlepših koktela današnjice.

Cena noćenja po osobi iznosi 400 američkih dolara pa na više, u zavisnosti od perioda u godini i samog izbora sobe. Luksuzno odmaralište, smešteno je u idiličnoj regiji, “Hainan”.

Čini se da ponuda u kineskim prodavnicama i kvalitet onoga što prodaju kod nas ne može da se meri sa onime što, kao gost, možete dobiti u ovoj prelepoj drevnoj zemlji.

















Autor: S.P.
Izvor: Luxlife

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>