Region

Svet

Ceca Ražnatović želi duet sa Brunom Marsom

Pevačica Ceca Ražnatović u intervjuu za jedan nedeljnik izjavila je kako bi najradije snimila duet sa mladim muzičarem Brunom Marsom koga obožava.

Ceca Ražnatović želi duet sa Brunom Marsom



"To bi sigurno bila neka balada. Obožavam ga, savršen je, i uneo je pravo osveženje na muzičku svenu" - rekla je Ceca u intervjuu za Svet. Takođe je dodala da ne živi glamurozni, nego kao svi normalni ljudi:

"Šta znači glamurozan život? Retko ko u našoj siromašnoj zemlji može da dostigne te visine. Živim normalno, kao i svi ostali, iako mi je posao, možda, omogućio malo bolji standard, ali to nisu privatni avioni, ni dijamanti. Neukusno je, bahato i ružno mahati tim stvarima u javnosti. Naravno, i to ima veze sa vaspitanjem" – izjavila je pevačica i dodala da ne traži novu ljubav:

"Kad god sam tražila, napravila bih loš izbor i onda se osećala gore nego pre. A sve mora da se uklopi – hemija, senzibilitet, osećanja… Ja sam od onih koji reaguju na fizički izgled, priznajem da mi je bitan i da mi prvo privuče pažnju” - rekla je pevačica, a na pitanje da li se muškarci plaše da joj priđu, odgovorila je:

"Primećujem da je to omiljeni izgovor mnogih dama iz javnog života. Ali, pravi muškarci se ne plaše. Oni znaju šta žele i koga imaju pored sebe".

Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>