Svet

Region

I Dženifer Lopez napušta Američki idol!

Pop pevačica Dženifer Lopez rekla je da su završeni njeni dani u pevačkom šou ”Američki idol”, u kojem je nekoliko sezona bila sudija, prenose svetske agencije.

I Dženifer Lopez napušta Američki idol!



Latino diva je saopštila da napušta šou, a i njen kolega iz emisije Stiven Tajler objavio je takođe da napušta ”Idol” i da se posvećuje svom bendu.

Lopezova, koja je u tom šou-programu bila sudija tokom dve sezone i koja je nedavno izrazila želju da krene dalje, rekla je voditelju ”Idola” Rajanu Sikrestu u intervjuu u jednoj radio-emisiji da je vreme da ode.

"Ne osećam da mogu da budem tamo svakog dana sve vreme, kao što sam bila porotekle dve godine", rekla je Dženifer, dodavši da ima druge poslovne obaveze i privatne obaveze kao majka blizanaca.

Ona je objasnila da najiskrenije misli da je došlo vreme da treba da se posveti drugim stvarima, koje je stavila na čekanje zato što je veoma volela ”Idol”.

Lopezova je na turneji ovog leta sa latino pevačem Enrikeom Iglesijasom, sa kojim će održati koncert i u Beogradu 20. novembra. Dva filma na kojima je radila ”Imate li znanje za drugo stanje?” i ”Ledeno doba: Pomeranje kontinenata” trenutno se prikazuju u bioskopima širom sveta.

Portparolka televizije Foks, na kojoj se prikazuje ”Američki idol” rekla je da ta TV mreža nema komentar, a portparol Lopezove nije bio dostupan za odgovor.

Neki mediji komentarišu da bi i treći član žirija Rendi Džekson, koji radi na ovoj emisiji od 2002. godine, mogao da ode, ali ti navodi nisu potvrđeni, a njegov portparol odbio je da da komentar.

Autor: S.P.
Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>