Region

Svet

Milan Stanković pogodjen upaljačem u glavu

Pevač Milan Stanković pojavio se na festivalu u Vrnjačkoj banji  kako bi primio nagradu za pop pevača godine, ali prema mišljenju, ali izgleda da nisu svi mislili da mladi pevač zaslužuje tu nagradu, pa ga je neko iz publike pogodio upaljačem u glavu.

Milan Stanković pogodjen upaljačem u glavu



"Milan je u Vrnjačku Banju došao u društvu devojke Radmile Manojlović i definitivno su te prve večeri bili najveće zvezde. On je dobio nagradu za pop pevača godine i na binu je izašao kako bi otpevao pesmu. U trenutku kada je stajao na sceni, iz publike je doleteo upaljač koji je Stankovića udario direktno u glavu" - priča za Alo izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da se mladi pevač pravio kako se ništa nije dogodilo.

"Naravno da se trgnuo u trenutku kada ga je upaljač pogodio, ali se, kao pravi profesionalac, trudio da se to ne primeti. Tek kada je sišao sa bine, verujem da je shvatio šta mu se desilo" - završio je izvor.

Ipak, mladi pevač kaže da do takvog incidenta uopšte nije došlo:

"Nastavljate sagu nebuloza o meni. Svi novinari i fotografi su bili u Banji, ali niko osim bajkovitih “budnih očiju” nije došao na tu ideju. Uverljivo, nema šta" - rekao je Milan.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>