Region

Svet

Bora Djordjević: Lažu da se razvodim

Frontmen Riblje čorbe i njegova supruga negiraju priče da su okončali brakBora Đorđević i njegova supruga Aleksandra oštro negiraju navode njihovih prijatelja o razvodu. Kažu da nemaju nikakvih problema u braku i da sve to plasiraju dušmani!

Bora Djordjević: Lažu da se razvodim



Frontmen grupe „Riblja čorba“ tvrdi da neosnovane priče uznemiravaju njegovu porodicu.

"Ne razvodim se i ne znam odakle nekom takva ideja "- kaže Bora.

Njegova 26 godina mlađa supruga tvrdi da nije istinita ni informacija da Bora ne može da ispuni njene finansijske prohteve, da je zbog toga upao u dugove i počeo da prodaje nekretnine, a da se ona odselila u Gornji Milanovac.

"Nas dvoje imamo stan u Beogradu i kuću na Rudniku. Boravimo na te dve lokacije, a ja ni u jednom trenutku, otkad sam u braku, nisam živela u Gornjem Milanovcu, gde sam rođena. Takve priče nas uznemiravaju i stvarno ne znam ko ih plasira, ali tome mora da se stane na put" - rekla je Aleksandra za Kurir.

Izgleda da nije uvek tačna ona da gde ima dima ima i vatre, a njih dvoje planiraju da, nakon što Bora u avgustu završi s poslovnim obavezama, zajedno otputuju na odmor.

Bora i Aleksandra venčali su se u novembru 2009. godine. Par se upoznao dve godine ranije, kada je Bora bio na turneji u Americi, gde je Aleksandra tada živela. Priče o njihovoj romansi započele su odmah po Đorđevićevom razvodu od supruge Dragane, koja je nedugo posle toga sebi oduzela život.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>