Region

Svet

Severina snimanje spota za pesmu Italiana nastavlja u Vršcu

Severina Vučković će scene za spot svog letnjeg hita "Italijana" snimati i u Vršcu, u luksuznom hotelu "Vila Breg", čiji je vlasnik njen nevenčani suprug Milan Popović.

Severina snimanje spota za pesmu Italiana nastavlja u Vršcu



Posle Trga bana Jelačića u Zagrebu, gde se na snimanju spota okupilo oko 300 pevačicinih obožavalaca, Seve očekuje da će i na bazenu "Vile Breg", odakle se pruža pogled na ceo grad, okupiti isto toliko Vrščana, koji će zajedno sa njom i koleginicom Anom Bebić plesati u zavodljivom ritmu "Italijane". Snimanje će biti narednog utorka, od 17 do 21 sat, a svi zainteresovani treba da se obuku u letnju garderobu ili kupaće kostime.

Najavljeno je i da će vršačka snajka, kako je u tom gradu sa ponosom zovu, pevati na otvaranju jubilarne manifestacije 55. dani berbe grožđa u Vršcu (14-16. septembar). Severina je prošle godine takođe bila najavljena kao najveća zvezda ove manifestacije, ali je nastup otkazala zbog poodmakle trudnoće. Vrščani se nadaju da ovoga puta neće ništa da je spreči da prvi put nastupi na bini u centru grada.

Autor: J.B.
Izvor: Novosti
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>