Region

Svet

Marijana Čvrljak: Rekla sam stop lažnom braku!

Pobednica Velikog brata Marijana Čvrčjak trudila se godinu i po dana, koliko je trajala sudska bitka da izbegne medije, verovala je u pravdu i svoje je probleme čuvala daleko od očiju javnosti.

Marijana Čvrljak: Rekla sam stop lažnom braku!



Ipak, kada su se pretnje njenog sada već bivšeg supruga Ivana Čvrljka počele da ostvaruju, razočarana i povređena Marijana odlučila je da progovori o svojom najdubljim strahovima.

"Spominjao mi je ministarstvo, govorio da je ono iznad suda da nemam šanse za pobedu i onda sam saznala da se on zabavlja sa devojkom iz ministarstva. Sve što je tražio je dobio" - tvrdi Marijana.

A tražio je puno. Minimalni iznos alimentacije, iako ima odličnu platu, tri nedelje boravka male Korine u njegovom stanu i zabranu njenog odlaska iz Hrvatske. Sve je navodno i dobio, ali do prave presude suda koju Marijana još uvek čeka ostaje joj samo gorka neizvesnost.

"Naravno da ću se žaliti, ne zbog sebe nego zbog ćerke. Ne vidim kako to može da bude dobro za nju. Nisam protiv viđanja oca. Muči me i tera mi inat i opravdava se time da je ne odvedem u Srbiju jer ne želi da moje dete govori 'bre'", dodala je.

Ono što Marijanu posebno boli su niski udarci njenog supruga koje joj zadaje koristeći malenu Korinu. Nakon vremena provedena sa ocem devojčica Marijani daje izjave koje joj slamaju srce.

Iako je Marijana poželela da upozna novu devojku bivšeg supruga, koju malenoj Korini predstavlja kao novu majku, Ivan joj to nije dopustio.

Sa druge strane, Ivan je upoznao Nemeša, koji je u ovim trenucima Marijani najveća podrška. Svi su njhovi problemi daleko iza njih, a sve ovo samo ih je dodatno ojačalo, što dokazuju i njihova veridba

"Volimo se i izdržaćemo sve. Sa venčanjem nam se ne žuri jer ovaj put želim da budem sigurna u sve".

Nemeš najteže od svega prihvata činjenicu da je u ovoj situaciji gotovo bespomoćan i da baš poput Marijane mora da čeka i veruje u racionalnu odluku suda.

Umorni od ovakvog života i beskrajnog povlačenja po sudu, zaljubljeni Marijana i Nemeš samo priželjkuju mir za Korinu, kojoj ova situacija sigurno ne čini dobro.

Autor: J.B.
Izvor: RTL
Foto: RTL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>