Region

Svet

Akademija Debelih: Anita ogovara sve redom!

Današnji dan u znaku israne, prvo je kuvar Veca, kako ga od milošte zovu takmičari, napravio jednu od najzdravijih obroka koje kuva, a zatim su članovi nutricionističkog tima, razmenili sa takmičarima primedbe i pohvale na račun ishrane.

Akademija Debelih: Anita ogovara sve redom!



Anita nastavlja sa ogovaranjem pokušavajući da posvađa za sada vrlo složne polaznike ove neobične Akademije.

Posle jutarnje kafe i doručka, ukućani su pošli u teretanu. Svi oni su na umu imali jedno, da ih i danas čeka izuzetno jak tempo treninga koji im je nametnuo tim trenera, a na koji su se treneri odlučili zbog zabušavanja nekih od takmičara. Ipak, svako od njih je svestan da je na Akademiju ušao prvenstveno da izgubi kilograme i da sebi olakša život. Većina takmičara je i izjavila da im je to jedini motiv zbog kojeg svakoga dana, uprkos vrlo napornim treninzima, idu u teretanu i pokušavaju da prate uputstva trenera.

Kao što je i očekivano, ni ovaj trening nije prošao bez pokušaja da se “uhvati krivina” s vremena na vreme. Oštro oko trenera Brajana je primetilo svaki pokušaj izbegavanja vežbi, pa je, ubrzo po početku treninga, okupio sve takmičare i saopštio im da onaj ko ne planira da vežba punih sat vremena može slobodno da stoji i posmatra ostale kako vežbaju sa strane. Dodao je i da iako to zvuči kao lakši put, onaj ko to učini će samo naškoditi sebi jer takvim postupcima neće uspeti da smrša. Današnji trening su svi takmičari hrabro izdržali.

Velimir je svratio do Akademije kako bi takmičare naučio nekim kulinarskim trikovima. Kuvar Veca, kako ga naši takmičari od milja zovu, im je pripremio hranu po novom receptu, a za obrok kaže da je maksimalno hranljiv i jedan od najzdravijih koje sprema. U pipremanju jela su mu pomogli naši takmičari, u tome su prednjačile žene.

Posle ručka, takmičare je posetio i tim nutricionista. Kako su rekli, želeli su da obiđu takmičare, saslušaju eventualne zamerke i pohvale na račun njihove ishrane, pa im shodno tome, izmene jelovnik. Oni su i odgovarali na mnogobrojna pitanja naših takmičara. Tim nutricionista je takođe upitao ukućane da li su zadovoljni trenutnim tretmanom i da li se već osećaju lakše. Uglavnom su svi takmičari zadovoljni, i bez nekih većih zamerki.

Anita je unela nemir među redove Akademaca. Njena želja za ogovaranjem je prouzrokovala niz sitnijih razmirica. Međutim, zajedničkim delovanjem grupa takmičara, svaka rasprava se vrlo brzo završi i sve se opet vrati u normalne tokove. Takmičari su u kasnijem komentarisanju i potvrdili da im čitavu situaciju u kojoj se nalaze olakšava to što svi funkcionišu kao tim, kompaktni su i trude se da ne bude loše atmosfere.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>