Svet

Region

Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas!

U poslednje vreme holivudski parovi se razvode brzinom kojom neki menjaju čarape - najpre Demi Mur i Ešton Kučer, pa Džoni Dep i Vanesa Paradi, a koliko juče Tom Kruz i Kejti Holms. Magazin "Nešenel enkvajer" u svom najnovijem broju piše da se još jedan slavni par, Melani Grifit i Antonio Banderas, trenutno suočava sa krupnim bračnim problemima koji bi mogli da ih dovedu do razvoda.

Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas!Već neko vreme kruže glasine da su Melani dozlogrdila Antoniova "flertovanja" sa drugim ženama, a nedavno je na ulici uslikana bez burme na ruci.

- Biće to veoma ružan razvod, jer je u pitanju puno novca, 50 miliona dolara - kazala je za "Enkvajer" jedna glumičina prijateljica.

- Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je njena karijera gotova dok je Antoniova zvezda još uvek u usponu - kazala je ona, dodajući da su se odnosi dvoje glumaca posebno pogoršali nakon što je na nedavnom festivalu u Kanu Antonio uhvaćen kako flertuje ne sa jednom, već dve "egzotične lepotice".

- Ljubomora je već godinama izjeda i ne verujem da može i dalje da živi u strahu da će je on prevariti - objasnio je isti izvor.

Melani Grifit i Antonio Banderas su u braku od 1996. i imaju 15-godišnju kćerku Stelu.

Autor: S.P.
Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>