Region

Svet

Slobodan Vasić izbegao zatvor

Zvezda Granda Slobodan Vasić izbegao je minulog vikenda hapšenje u policijskoj raciji u restoranu “Savin raj” u Lascu kod KraljevaMladi pevač je nastupao u trenutku kada je policija upala u klub i uhapsila vlasnika Nenada C. zvanog Neša Pekar, i njegovog oca Mirka  zbog sumnje da su izazvali opštu opasnost, počinili “teško delo protiv bezbednosti” i ometali policajce u poslu!

Slobodan Vasić izbegao zatvor



"Nenad C. i njegov otac Mirko osumnjičeni su da su napravili jezero iz koga, praktično, viri dalekovod. Tu su dolazili pecaroši i kupači, a postojala je opasnost da ih ubije struja, što se, nažalost, već jednom desilo" - rekao je izvor.

Restoran “Savin raj” omiljeno je izletište Kraljevčana i u njemu su često organizovane žurke, na kojima su nastupali poznati pevači. Jedan od njih je bio i Vasić.

"Sloba je pevao kada je unutra upala policija. Legitimisali su sve redom, čak su i Slobi Vasiću uzeli ličnu kartu na uvid. On je počeo da se pravda, rekao je da samo peva i da nema pojma o čemu je reč" - kaže sagovornik iz istrage.

Posle legitimisanja, Vasić je pušten, ali će morati da objasni koliki je honorar dobio i kako su mu pare isplaćene. Povodom ovog događaja pokušali smo prekjuče i juče da dobijemo izjavu Slobodana Vasića, ali on se dva dana nije odazivao na naše pozive.

Ovaj ugostiteljski kompleks bio je omiljeno mesto za izlazak Kraljevčana, ali i stanovnika drugih gradova u Srbiji.

"Tu su često gostovale zvezde ‘Granda’, a bio je najavljen i nastup Ace Lukasa. Ljudi su voleli da tu dolaze, ali niko nije imao pojma da bi im zbog dalekovoda život mogao da bude ugrožen" - kaže sagovornik.

Nenadu i njegovom ocu Mirku istražni sudija odredio je pritvor.

"Nisu imali ni građevinsku, niti poljoprivrednu dozvolu za ‘Savin raj’. Gostima su uzimali novac, ali im nisu davali fiskalne račune, a naplaćivali su i pecanje i kupanje" - kaže sagovornik.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>