Region

Svet

Katarina Živković ubedljiva, fanovi Cece Ražnatović uspavani?! Goca Tržan ispala!

Posle prvog preseka u izboru za Hit leta radija Svet Plus koji je urađen danas u 13h, najmanji broj vaših glasova osvojila je pesma Goce Tržan i dj Šoneta "Volim do kraja".

Katarina Živković ubedljiva, fanovi Cece Ražnatović uspavani?! Goca Tržan ispala!Goca je ispala iz daljeg takmičenja u izboru za najslušaniju pesmu leta, a borba se i dalje nastavlja. Fanovi Katarine Živković su kao i svaki put do sada pokazali koliko su verni i koliko vole svoju omiljenu pevačicu, pa su je tokom samo dva dana od kada je počelo glasanje postavili na mesto broj jedan. Odmah iza Katarine po broju glasova nalazi se Ceca Ražnatović čiji su se fanovi u odnosu na njenu mlađu koleginicu malo uspavali.

Ipak, do kraja glasanja imaju još dve nedelje, a najljuća borba tek nam predstoji. Verujemo da će se obožavaoci i drugih pevača probuditi i pomoći im da baš njihova pesma postane najslušanija na radiju Svet Plus ovog leta.

Glasajte za svoje favorite direktnim uključenjem u program svakoga dana od 12-13 časova, dok SMS-om i putem ankete na našem sajtu možete glasati u svakom momentu.

Autor: J.B.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

hit leta

Povezane vesti:


>