Region

Svet

Predlozi za hit leta radija Svet Plus (Video)

Danas od 12h biramo hit leta radija Svet Plus. Glasajte za svog favorita! Glasove uvažavamo putem sms-a, direktnih uključenja u program, skype-a i ankete na sajtu.

Predlozi za hit leta radija Svet Plus (Video)Glasanje započinje danas odmah po preslušavanju predloga, a zatvara se u subotu 21. jula u 16h. Na portalu svetplus.com sve vreme će biti postavljena anketa gde će se vaši glasovi sakupljati non stop, a svakog radnog dana, u podne, vas uključujemo u program preko telefona i skype-a. Sve vreme trajanja izbora uvažavaju se vaše sms poruke sa glasovima.

Presek stanja na listi će se obavljati dva puta dnevno i to u 10h i 16h kako bi ste i vi imali uvid u trenutno stanje vašeg favorita na listi.

Evo i predloga, potrudite se da vaš favorit ostane na listi jer svakoga dana se opraštamo od jednog predloga, onog sa najmanje glasova.

1. Ceca - Probudi me kad bude gotovo2. Severina ft. FM - Italiana3. Seka Aleksić - Ale ale4. Jelena Karleuša ft. Nesh - So5. Miligram 2 - Beograd noću6. In Vivo ft. BojanT - Moje leto7. Saša Kovačević - Lapsus8. Olja Karleuša ft. Mc Yankoo - Luda noć9. Katarina Živković - Ovo je zemlja Srbija10. Romana - Moja ljubavi11. Nataša Bekvalac - Pozitivna12. Goca Tržan ft. Dj Shone & Challe Salle - Volim do kraja

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>