Svet

Region

Žan-Klod van Dam: Bio sam loš glumac ali sam glumio srcem!?

Žan-Klod van Dam, osim toga što obično prebije sve ostale likove u svojim filmovima, poznat je i po smehotresnim intervjuima, a nedavno je otvorio dušu i priznao da je na početku karijere u Holivudu bio baš loš glumac.

Žan-Klod van Dam: Bio sam loš glumac ali sam glumio srcem!?



Početkom osamdesetih godina Van Dam se iz Belgije preselio u Ameriku, a njegov prvi veliki uspeh bio je kultni film “Krvavi sport“ iz 1988. godine. Međutim, on sam prilično samokritično gleda na taj deo svoje karijere.

"Znate, bukvalno sam došao s ulice. Imao sam samo agenta koji je bio još gori nego ja. Ali, kada se pogleda karate talas, bio sam u pravo vreme na pravom mestu. Prvo je bio Brus Li, zatim Čak Noris, a onda se iznenada pojavljuje Žan-Klod van Dam, belac… Mislim da svoj uspeh mnogo više dugujem sudbini nego svojim glumačkim sposobnostima. Čoveče, tada sam bio loš glumac, ali sam bar glumio srcem", izjavio je Van Dam.

Inače, 19. avgusta premijerno će biti prikazan film “Plaćenici 2″, u kojem Van Dam igra sa Silvesterom Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom, Džetom Lijem, Brusom Vilisom, Džejsonom Statamom i Čakom Norisom, kome će verovatno posle ovog intervjua morati da objasni zašto misli da Čak nije belac. U filmu se pojavljuje i Novak Đoković.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf, TotalFilm

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>