Region

Svet

Žan-Pol Gotje: Andrej Pejić je moja žena

Žan-Pol Gotje izabrao je Andreja Pejića za zaštitno lice revije za koju mu je inspiracija bio roker Pit Doerti. Androgeni maneken prošetao je pistom u Gotjeovim kreacijama, a reakcija čuvenog kreatora bila je - oduševljenje!

Žan-Pol Gotje: Andrej Pejić je moja žena



Gotjeova revija u Parizu kasnila je sat i po, što je posetioce dovelo do ludula. Organizator je publiku umirio tako što je gostima preko „tvitera“ slao provokativne Pejićeve fotografije. A Gotje je svog omiljenog manekena još više pretvorio u ženu, poslavši ga na pistu u prozirnoj haljini u kojoj su mu se videle grudi.

"Obožavam ga. On je moja žena" - rekao je Gotje posle revije za Pejića, koji je pre nekoliko meseci bio zaštitno lice njegove kolekcije za koju mu je inspiracija bila Ejmi Vajnhaus.

Otac preminule pevačice Mič tada se naljutio na Francuza, jer je šest meseci nakon Ejmine smrti iskoristio njeno ime u promotivne svrhe. Gotjeu je ovog puta inspiracija za kolekciju bio Pit Doerti, kojeg je upoznao u Kanu. Britanski roker i narkoman zavisan o heroinu, kokainu i alkoholu tamo je predstavio film „Confession of a Child of the Century“, koji je oduševio ovog francuskog dizajnera, koji je bio u žiriju.

"Bože, on je tako zavodljiv i dekadentan" - rekao je Gotje.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>