Region

Svet

Guarana Foam Fest otkriva drugog izvodjaca: I Kurd Maverik u peni! (Foto)

Zapeniće i Kurd! Četvrti po redu Guarana Foum Fest održaće se 1. septembra u Beogradskoj Areni, a organizatori najavlju najjači lajn ap do sada. Drugo poznato ime ovogodišnjeg festivala, di džej i haus producent Kurd Maverik, nastupiće posle Aleksa Gaudina, a na stejdžu će se tokom večeri smeniti još mnoštvo svetski poznatih di džejeva.

Guarana Foam Fest otkriva drugog izvodjaca: I Kurd Maverik u peni! (Foto)Maverik se na tržište probio remiksom pesme „Pump up the jam“, a nedugo zatim, pojavio se i njegov prvi singl „I never rock“.

Kurd Maverik je sarađivao sa najboljim svetskim muzičkim producentima, a njegovi setovi obeležili su poslednju dekadu u haus muzici.

"Provod u Srbiji više je nego fenomenalan, i biće mi zadovoljstvo da dam svoj doprinos" – kaže di džej.

Inače, karte za Foam Fest čija prodaja je u toku trenutno se mogu nabaviti po ceni od 1599, dok će na veče događaja koštati 2200 dinara.Pored Kolosej Multipleksa, ulaznice će se prodavati u kard servisu, Domu Sindikata, kao i na biletarnici arene.
 
AF: Kurd promoviše Srbiju!Maverik čije je pravo ime Čihan Otun, kurdskog je porekla, a u Nemačkoj živi duži niz godina. Maverik će u toku sledeće nedelje u sklopu promotivne kampanje, kroz Beograd provesti ekipu nemačke televizije VOX, koju će upoznati sa znamenitostima glavnog grada Srbije, budući da je u Beogradu i sam boravio više puta.

Autor: J.B.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>