Region

Svet

Mile Kitić: Djole Djogani ne sme da peva uživo

Mile Kitić odbio je da se vrati ne binu splava „River“ i otpeva duet s grupom Đogani fantastiko jer Đole nije hteo da pevaju uživo! Kada je trebalo da pusti plejbek, došlo je do tehničkih problema!

Mile Kitić: Djole Djogani ne sme da peva uživo"Đole je pravio promociju novog albuma na splavu „River“. Mile Kitić, koji sa Đoganijem ima dve duetske pesme, trebalo je da mu se u jednom trenutku pridruži na bini. Mile se popeo, ali je došlo do tehničkih problema, pa su stajali nekoliko minuta uznemireni, nakon čega se Kitić povukao" - kaže naš izvor sa „Rivera“ za Kurir i dodaje:

"Kada je nakon nekoliko minuta Đole pozvao Kitića da mu se ponovo pridruži, Mile je već bio napustio splav. Đole je pobesneo zbog toga".

Kitić za kaže da je lepo nudio Đoganiju da pevaju uživo, ali ovaj nije hteo da prihvati taj izazov.

"Pitao sam ga da li da dovedem svoje muzičare, on je rekao da nema potrebe i da ćemo naše dve duetske pesme otpevati na plejbek. Ja sam hteo da pevamo uživo, ali Đole nije smeo. Taman da se popnem na binu, kad meni klavijaturista kaže da je mašina zablokirala i da ne može da pusti plejbek. Planirao sam da otpevam nekih dvadesetak pesama i da se svi lepo zabavimo. Nisam ljut na Đoleta iako imam razloga. Nismo se čuli od tada, nije me zvao, ali mislim da bi bio red da me pozove" - rekao je Kitić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>