Region

Svet

Bojan Marović: U ovoj zemlji više ništa ne može da fascinira (Foto)

Gostujući u emisiji "VIP Špajz" na radiju "Svet Plus", ovaj mladi i uspešni pevač je podsetio sve svoje fanove da se muzikom bavi isključivo iz ljubavi i da mu je samo ona bitna. Ne voli kada se o njemu šire dezinformacije, poput one od pre par dana, kada je doživeo saobraćajnu nezgodu, o čemu smo i mi pisali, ali je umesto njegovog stavljena slika nekog drugog auta, koji je bio uništen.

Bojan Marović: U ovoj zemlji više ništa ne može da fascinira (Foto)



"U ovoj zemlji više ništa ne može da fascinira. Više ne možete da se zabezeknete na bilo koji način. Koje god novine da otvorite videćete golu ženu, videćete ljude koji govore dva i dva su četiri, a misle trinaest, tu nema više nikakve tajne. Ovih dana sam imao čudan odnos sa ljudima koji su dobijali dezinformacije o meni. Evo me sedim u studiju, ništa mi ne fali. Imao sam manju nezgodu i nema ni na autu velike štete jer sam vozio ispod ograničenja. Slika koja je izašla u novinama uopšte nije moj auto", rezignirano govori Marović.



Na početku karijere sebi je rekao da želi da se bavi samo muzikom i da ga ne interesuje ništa drugo u vezi šou biznisa.

"Nisam hteo da moji roditelji, moja rodbina ili bilo ko iz mog okruženja čita svašta o meni. Ne želim da me iko razvodi, sastavlja i rastavlja sa raznim osobama. Trudim se da na prvom mestu bude moja muzika jer ako nemate opravdanja onda čemu sve. Jeftina je ta špica koja ide za vama. Ako sutra kad izađete na binu ne umete da izvedete to što ste uradili samo zauzimate prostor nekom drugom. Onda ovaj mikrofon nije za vas."



Karijeru je započeo sa sedamnaest godina. U samom startu je privukao pažnju javnosti.

"Možda nikada neću kupiti skup auto ili stan, ali ću uvek dati novac za moju muziku, da bude dobra i da traje. Za mene muzika nema kompromis. Ostale stvari su manje važne. Najbitnije je da uzmeš tri instrumenta, odsviraš, ispričaš ljudima kroz muziku šta znaš i to je to."



Bojan smatra da za muziku treba vremena i nije poklonik toga da mora imati album svake godine. Njegov aktuelni labum je izašao pre skoro godinu dana, ali neke pesme, poput  "Neka te ljubi" tek sada dobijaju svoj oblik.

Ovih dana je u konstantnoj gužvi i očekuje ga dosta nastupa po Srbiji, pa smo sigurni da ćete negde uživati uz muziku Bojana Marovića.

Ukoliko ste propustili ovu emisiju "VIP Špajz" onda vam preporučujemo da posetite audio stranu našeg portala i poslušate delove ovog intervjua.

Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>