Region

Svet

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša u isto vreme pevaju na Ušću

Konačni obračun Jelene Karleuše i Cece Ražnatović desiće se, kako je najavljeno, u junu sledeće godine na Ušću.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša u isto vreme pevaju na Ušću



Naime, nakon najave Cecinog kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija da će Ražnatovićeva svoj sledeći rođendan (14. jun) proslaviti upravo na pomenutoj zelenoj površini sa svojim fanovima, oglasila se i Karleuša izjavom da planira veliki koncert na istom mestu u istom tom terminu!

"Prebrzo smo krenuli na turneju „Ljubav živi“, tako da je beogradski koncert zbog velike organizacije planiran za sledeću godinu. Nove pesme i remiksi poslednjeg albuma su u sklopu najave tog koncerta. Realno je očekivati da će Ceca za rođendan sledeće godine pevati na Ušću, a istog dana izdaćemo i novi album" - izjavio je nedavno Mili, koji je sa najpopularnijom srpskom pevačicom bio na bini 2006. godine, kada je na njenom koncertu uživalo više od 100.000 obožavalaca.

Taman kad su Cecini fanovi pomislili da će jedino oni biti privilegovani sledećeg juna, Jelena je obradovala svoje najavom koncerta na Ušću.

"Planiram svoj drugi veliki solistički koncert u Beogradu sledeće godine u junu. Radićemo ga na nekom otvorenom prostoru, najverovatnije na Ušću" - rekla je JK gostujući u emisiji „Nedeljno popodne“ voditeljke Lee Kiš.

Jelena planira da održi koncert početkom juna sledeće godine i da svojim fanovima priušti spektakl po povoljnim cenama ulaznica, a tu informaciju nam je potvrdio i njen portparol Zoran Birtašević.

"Ne bavimo se analitikom, kada koji pevači prave koncerte. Smatram da svako ima svoju publiku i da je jedini cilj svega dobra zabava. Logičan sled događaja je da posle novog albuma, koji je nadmašio sva očekivanja, i posle koncerta u „Areni“, Jelena beogradskoj publici pokloni još spektakularniji koncert početkom leta naredne godine. Za sada je nekoliko lokacija u opticaju i sve su na otvorenom.

Prve pripreme Jelena i njen tim počeće već u septembru. Želja nam je da ovog puta priredimo publici vrhunski spektakl uz mnogo povoljnije cene ulaznica, kako bi svi koji žele mogli da prisustvuju" - rekao je on.

Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>