Ostalo

Sme�no

Vodimo vas na ostrvo Dejvida Koperfilda! (Foto)

Letnji odmori su na pragu, a kako većina nas letuje godinama na jednom te istom mestu, možda će ovaj tekst kao i fotografije koje vidite promeniti vaše mišljenje o ovogodišnjoj destinaciji.

Vodimo vas na ostrvo Dejvida Koperfilda! (Foto)



Svetski poznati iluzionista, Dejvid Koperfild, mesto koje će mu donositi dodatni prihod, i koje će spojiti lepo i korisno, pronašao je na Bahamima.

Za ovo rajsko mesto, Dejvid je izjavio da predstavlja najperfektnije mesto na svetu. Oduševljen je predelima iz snova, odnosno krasnom plažom, morem, divljinom... Njegovu impresiju izazivaju i kornjače, koje su upravo ovde našle svoj dom, i žive od 200 do 300 godina. Enterijer vile obiluje raskošnim detaljima, i kako sam Dejvid kaže, svaki deo ima zasebnu priču.

Dejvid Koperfild, uneo je nekoliko noviteta u ovu fenomenalnu turističku destinaciju. Ukoliko želite svoj odmor da provedete ovde, u direktnom kontaktu sa osobljem, osmislićete sadržaj svakog vašeg dana, sata na ovom tropskom ostrvu. Od atrakcija koje biste želeli da probate, avanturističkih destinacija nedaleko od ostrva, mnogobrojnih vodenih sportova, obroka... sve to kreirajte sami.

Dnevna cena ostrva iznosi 37,500 američkih dolara, za do 12 ljudi, sa minimalno četiri noćenja.



















Autor: S.P.
Foto: Luxlife.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>