Region

Svet

Ćerka Marijane Mateus se udaje za milijardera

Ćerka dizajnerke Marijane Mateus i biznismena Miodraga Kostića, Dajana Kostić, ove godine će reći sudbonosno „da“ ukrajinskom milijarderu Damiru Ahmetovom, saznaje „Blic“.

Ćerka Marijane Mateus se udaje za milijardera



Par se upoznao pre pet i po godina tokom školovanja u švajcarskom Le Roseju, prestižnoj školskoj ustanovi. Već na početku veze, mladi Ukrajinac se do ušiju zaljubio u lepu Koletovu kći i otada su nerazdvojni. Svoju romansu prošle godine su ozvaničili veridbom.

Kao verenički poklon, Damir je svojoj izabranici kupio luksuzni stan u najskupljoj zgradi u Londonu, procenjen na oko pet miliona funti.

To nije prvi skupoceni poklon koji je dobila od njega. Samo za Novu godinu svojoj dragoj je darovao mobilni telefon brenda „vertu“, vredan čak 7.000 evra.

"O privatnom životu moje ćerke ne želim da govorim. To sam i ranije isticala i ostajem pri tome. Ona je pre dve nedelje tek diplomirala na fakultetu, a njen privatni život je samo njena stvar" - rekla je za Blic Marijana Mateus.

Prošle godine, kada se u domaćim medijima pojavila vest da su se verili, već su nagovestili da bi svadba mogla biti ove godine, kada Dajana diplomira.

Inače, Damir je sin Rinata Ahmetova, koji je poslovni partner Dajaninog oca, srpskog biznismena Miodraga Kostića. Njihovo bogatstvo procenjeno je na oko 40 milijardi dolara.

Miodrag Kostić vlasnik je kompanije „MK komerc“. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 300 miliona evra, što ga svrstava među najbogatije u regionu.

Kostić u Ukrajini obrađuje 30.000 hektara zemlje i važi za uspešnog biznismena.
Od 2006, tamo je uložio 35 miliona evra. Tada je i Dajana počela da se zabavlja sa Damirom.

Kompanija Miodraga Kostića „Agro-invest“ nedavno je otvorila najveći silos u Ukrajini, a uloženo je 20 miliona dolara. U toj zemlji je vremenom sticao poznanstva i poslovne veze, a s Rinatom Ahmetovim najpre je poslovno sarađivao, a sada su i prijatelji. Uskoro će se njihove dve porodice spojiti u jednu, venčanjem njihove dece Dajane i Damira.

Osim Dajane, Marijana Mateus i Miodrag Kostić imaju još dvoje dece, Aleksandra i Anđelu. Dajana je još nakon osnovne škole nastavila školovanje u Švajcarskoj.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>