Region

Svet

Zvezde Granda: Slobodan Rakić na meti prostitutki

Mladi pevač „Zvezda Granda“ Slobodan Boba Rakić doživeo je za njega sada smešno iskustvo u Beogradu kada mu se pre nekoliko dana nudila prostitutka.

Zvezde Granda: Slobodan Rakić na meti prostitutki



"Bio sam zbunjen. Bio je još uvek dan, negde oko četiri sata posle podne. Pita nas jer nam treba ženskaradnja. Bio sam sa drugom i bili smo zbunjeni. Tek kasnije skontamo da je ona prostitutka.

Govori onameni: „Hajde, hajde, možeš ti to!“ Možete i vas dvojica zajedno, a mi odgovorimo da nam ne treba ženska radnja jer nas svakako već čekaju cure, ispričao je Rakić za Puls.

Mladi pevač tvrdi da njegova žena nije ljubomornija od kada je postao poznat i da su se ovoj situaciji zajedno kasnije smejali kada joj je ispričao.

Slobodan Rakić će večeras predstaviti svoju prvu pesmu u specijalnoj emisiji „Zvezde Granda“ u kojoj će svih deset finalista predstaviti svoje prvence. Pošto mladi pevač ima samo 24 godine, a već ima ženu i dete i završio je fakultet, a sada postaje i sve poznatiji pevač, upitali smo ga šta još nedostaje u njegovom životu jer se tako rano ostvario na raznim poljima.

"Ono što pre svega želim to je da imam još dece" - izjavio je Rakić.

Izvor: Puls
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>