Region

Svet

Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!

Spojila lepo i korisno! Verica Rakočević, jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatorki, promovisala je novi parfem „fragrance 03“, a tom prilikom je bila i više nego uzbuđena.

Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!



Naime, na jednoj od fotografija se vidi kako se Rakočevićeva oznojila ispod miške, a na istoj se naziru i njene bradavice ispod duge haljine koju je nosila!

Da li zbog treme koja ju je verovatno tada obuzela ili zbog slabe klime, kreatorka se veoma oznojila. Ali nas interesuje koga je Verica Rakočević videla kada su se i njene bradavice toliko uzbudile? A možda je uzrok izbuđenju bilo prenaglašeno osećanje odgovornosti jer je poznato da je Rakočevićeva perfekcionista, piše Alo!

Vericu i njen novi parfem podržale su svojim prisustvom brojne poznate ličnosti. Kao i obično, u centru pažnje bila je kreatorkina ćerka Elena Karić, a zapažena je bila i Suzana Mančić, koja se doterala u stilu legendarne holivudske glumice Merilin Monro. Pored njih, došli su i Ognjan Ogi Radivojević, Leontina Vukomanović, Ana Stanić, Ivana Peters....

Osim što su imali priliku da prvi osete miris novog parfema, prisutni su uživali i u flamenku, koji su devojke izvele, a program su vodili TV zvezda Boško Jakovljević i glumica Lena Bogdanović.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>