Region

Svet

Emina Jahović gradi hotel u Budvi!

Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal za desetak dana dolaze u Budvu kako bi još jednom pogledali zemljište na kome planiraju da sagrade luksuzan hotel sa privatnom plažom!

Emina Jahović gradi hotel u Budvi!



Popularna pevačica planira da uloži nekoliko miliona evra u taj projekat!

"Njih dvoje su već napravili uži odabir placeva, tako da im neće biti potrebno puno vremena da se odluče. Njena velika želja je da sagradi svoj privatni hotel u Crnoj Gori, gde svake godine nastupa, ali i uživa sa porodicom. Mustafa je rešio da joj tu želju ispuni”, kaže naš izvor blizak atraktivnoj pevačici i dodaje:

“Emina planira da to bude jedna od najluksuznijih građevina na Crnogorskom primorju.”

Bračni par će u Crnu Goru stići privatnim avionom i zadržaće se samo nekoliko dana, jer decu ostavljaju bakama na čuvanje. Jahovićkin PR Ninoslav Prodanović delimično je potvrdio naša saznanja:

“Tačno je da će Emina biti u Budvi od 12. do 15. jula, kada će imati nastup. Drago joj je što će se i ove godine družiti sa fanovima u Crnoj Gori”, rekao je Ninoslav.

Emina Jahović i Mustafa Sandal u avgustu planiraju da snime spot za svoju duetsku pesmu na turskom jeziku. Supružnici žele da to bude veliko iznenađenje za fanove, nešto što dosad još nije viđeno.

Autor: S.P.
izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>