Region

Svet

Ceca Ražnatović: Moje pesme su već hitovi (Video)

Posle nekoliko meseci uspešne turneje i izdavanja CD-a C-club, folk zvezda putuje na Kipar gde će se odmarati u svojoj vili pokraj mora

Ceca Ražnatović: Moje pesme su već hitovi (Video)



Nakon što je izdala dve nove pesme koje su već postali hitovi, folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović sledeće nedelje putuje na Kipar gde će odmarati sa decom do sledećeg nastupa.

"Idem na dugoočekivani odmor i to odmah posle koncerta u Banjaluci. Ujedno radimo i na novom albumu i već imamo neke medlodije koje Mili doteruje" – kaže Ceca i otkriva da li je zadovoljna reakcijama na nove numere Zagrljaj i Probudi me kad bude gotovo.

"Prezadovoljna sam reakcijama publike na nove pesme i veoma mi se dopada glasanje koje je u toku na mojoj najpopularnijoj facebook fan stranici a gde fanovi odlučuju o tome koja im je pesma draža. Pesme tipski nisu iste ali obe su u suštini tužne i govore o onome što sam preživljavala i što preživljavam u svom privatnom životu" – rekla je Ceca za Story.

Ona će nakon nastupa u budvanskom Top Hill-u 29. jula, otputovati u Ohrid gde peva 4. avgusta a potom će 12. avgusta nastupiti na Saboru trubača u Guči.





Autor: J.B.
Izvor: Story
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>