Region

Svet

Nevena Djordjević i Filip Mitrović snimili duet

Iako su svi mislili da će posle finala Prvog glasa Srbije Nevena Đorđević snimiti duetsku pesmu sa dečkom Igorom Terzijom do toga ipak nije došlo.

Nevena Djordjević i Filip Mitrović snimili duetNaime, Nevena je svoj prvi singl pod nazivom "Nesrećo" snimila u duetu sa Filipom Mitrovićem, takođe finalistom muzičkog šou-a, a numeru će premijerno izvesti na festivalu u Vrnjačkoj banji.

Pored nove pesme finalisti Prvog glasa Srbije pohvalili su se i novim tetovažama koje su uradili. Nevena je na leđima iscrtala polu srce sa notama za koje kaže da je to dokaz kolika je njena ljubav prema muzici,  dok je Filip na nadlaktici uradio vampirsko srce koje simboliše večan život.

Nevena Đorđević je nedavno doživela i ne baš tako lepu stranu slave, kada se na internetu pojavila fotografija na kojoj se ljubi sa drugaricom.

" Na slici smo moja najbolja drugarica i ja. To je totalno bez veze ispalo, slika je od pre hrista, a ona je to okačila i eto novinari su odmah ugrabili priliku da nešto ružno napišu" - izjavila je Nevena.

Autor: J.B.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>