Region

Svet

Manekenka iz spota Saše Kovačevića upala u vrelo i izgorela kožu (Video)

Poznata manekenka Jovana Švonja, mis Fashion TV-a, doživela je nesreću pre desetak dana kada je upala u vrelo. Tom prilikom joj je izgorelo 50 posto kože, a trenutno je na kućnom lečenju.

Manekenka iz spota Saše Kovačevića upala u vrelo i izgorela kožu (Video)



Kako Pulsonline saznaje manekenka je doživela nesreću na jednom snimanju, kada je slučajno upala u vrelo u kom je temperatura vode bila 90 stepeni. Tom prilikom joj je izgorelo 50 odsto kože i ostala je bez kose, a kako saznajemo manekenka se trenutno dobro oseća i na kućnom lečenju je u Novom Sadu.
Inače, poznata manekenka je pre dve godine imala još jednu nesreću kada je pokušala da se ubije zbog svađe sa dečkom. Ona je skočila sa mosta u nabujali Dunav, ali se na sreću sve završilo dobro.

“Molila sam da mi se ništa ne desi jer nijednog trenutka nisam poželela da umrem. Skočila sam u afektu, nisam želela da počinim samoubistvo, a tako je na kraju ispalo. Napravila sam najveću grešku u svom životu jer sam tek kasnije postala svesna šta je moglo da mi se dogodi”, rekla je Jovana za “Svet” nakon ovog događaja.

Jovana je javnosti poznata i po ulozi u spotu Saše kovačevića za pesmu “Kako posle nas”, a proglašena je i za Mis Fashion TV-a pre nekoliko godina. Kada smo kontaktirali menadžment Saše Kovačevića nisu želeli da komentarišu ovaj tragičan događaj.

Nadamo se da će se Jovana brzo oporaviti i da će se vratiti poslu koji voli i u kom je i više nego uspešna.



Izvor: Puls
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>