Region

Svet

Dragan Kojić Keba: Usnio sam Darkovu pobedu!

Ako ne znaš šta će se zbiti, pitaj Dragana Kojića Kebu! Folk pevač za kojeg kolege godinama pričaju da je vidovit ovih dana potvrdio je svoju prozorljivost - on je, naime, pre finala „Zvezda Granda“, održanog u subotu veče, usnio da će trijumfovati Cetinjanin Darko Martinović, što se i zbilo!

Dragan Kojić Keba: Usnio sam Darkovu pobedu!



Kako otkriva naš izvor blizak Kebi, folkeru se Darkova pobeda „javila“ tokom popodnevnog sna, i to posle boravka u muzičkom studiju u kome je snimao pesme za novi album.

- Keba je tog dana bio jako umoran, jer je intenzivno radio u studiju. Pošto je bilo jako toplo, osvežio se i otišao da prilegne. Međutim, ubrzo se probudio i odmah se setio sna koji je ispričao prvo supruzi Olji, a potom i jednom svom bliskom prijatelju s kojim je razmenio SMS.
- Zamisli šta sam sanjao? Večeras će pobediti Darko Martinović. Eh, jedva čekam da vidim večerašnji ishod takmičenja - napisala je folk zvezda u popodnevnim satima, otkriva naš sagovornik i dodaje:

- Uveče, kada je takmičenje počelo, Keba je bio kao na iglama, toliko je verovao u svoje snoviđenje da je prijatelje koji su u subotu veče bili kod njega ubeđivao u Darkovu pobedu. Kada su ostala četiri kandidata, među kojima je bio i Martinović, Kojićevi gosti su bili iznenađeni, ali i dalje skeptični. Međutim, kada je Saša Popović proglasio pobednika, Keba je od sreće skočio, uzevši odmah telefon kako bi s pomenutim prijateljem razmenio utiske, dok su ga gosti gledali u neverici.

- Hahaha, vidiš da sam vidovit. Dakle, snovi mi se ostvaruju, mogu sutra da proričem budućnost! Ako loše krene s muzikom, ja imam alternativu, hahaha... - napisao je Kojić prijatelju.

Njegov san je postao stvarnost, a šta na sve to kaže akter ove priče, pokušali smo da saznamo od njega samog.

- Neću da pričam o tome - prvo je rekao Keba, a kada smo mu predočili saznanja koja imamo, ipak je popustio.

- Istina je da sam sanjao Darkovu pobedu i drago mi je da je tako i bilo. Nisam beli mag niti sam vidovit, ali dešavalo mi se da me nekakav unutrašnji osećaj upozori i usmeri na neku moguću situciju. Snovi su odličan pokazatelj, njih samo treba znati tumačiti. Vrlo često sanjam i verujem u snove, ali na ovaj svoj dar nikada nisam obraćao pažnju. Međutim, ubuduće ću morati da se ozbiljnije pozabavim ovom temom - zaključio je Keba.

Opšte je poznata stvar da ljudi sa estrade veruju u Kebinu vidovitost. Tako je pre nekoliko godina bila opšta pomama za folkerom jer se pročulo da proriče vreme udaje! Sve neudate koleginice pohitale su kod njega ne bi li im on prorekao da li će se, s kim i kada venčati. I, verovali ili ne, sve se obistinilo!

Autor: S.P.
Izvor: Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>