Region

Svet

Od rijaliti šoua do najplaćenijih VIP prostitutki

Filip Novaković, glumac, maneken i fotomodel, otkriva ko je najskuplja crnogorska prostitutka, inače bivša učesnica jednog rijaliti-šoua, koja se, kako on kaže, predstavlja kao manekenka i to joj služi kao paravan za prostituciju. Ova mlada Crnogorka je jedna od najtraženijih VIP devojaka u regionu i svoje telo je dobro unovčila.

Od rijaliti šoua do najplaćenijih VIP prostitutki



Novaković tvrdi da mu je pravo lice ove starlete nedavno otkrila njena dobra drugarica, inače veoma poznata manekenka (ali zaista manekenka). Novaković kaže i da je odlučio da govori za Press zato što prati i podržava serijal o elitnoj prostituciji, jer mu je „muka kada vidi kako prostitutke danju glume poštenje i čednost, a noću orgijaju po jahtama i vilama".Dotična (identitet poznat redakciji), koja će se po Novakovićevoj oceni lako prepoznati, priča da je manekenka, ali, kako on kaže, ne postoji nijedna njena fotografija sa revija.

Osim u Crnoj Gori, „posao" je proširila na Rim, gde u poslednje vreme uglavnom ordinira.- Pre izvesnog vremena na jednoj privatnoj večeri u centru Beograda sedeo sam sa tadašnjom devojkom, inače jednom od naših najpoznatijih manekenki i top modela. Bili smo u društvu ostalih poznatih manekenki, glumica, pevačica... Elem, u društvu je bila i jedna manekenka, kojoj je izgleda vino udarilo u glavu i koja je na sav glas počela da priča da joj je muka i da neće kao njena dobra prijateljica preko kreveta da zarađuje novac - prepričava Novaković.Ona se, kaže naš sagovornik, posle te rečenice nije zaustavila, već je nastavljala sa pričom i to sve glasnije da su ljudi u restoranu počeli da se okreću i sa pažnjom slušaju razgovor koji i nije baš bio prijatan za svačije uši.

Autor: S.P.
Izvor: Press
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>