Region

Svet

Neda Ukraden: Mlade žene imaju komplekse!

Neda Ukraden gostovala je u emisiji "Život u trendu" i tom prilikom je otkrila da je bila iskompleksirana u mladosti, gde se oblače njene koleginice i šta je čini srećnom poslednjih dana.

Neda Ukraden: Mlade žene imaju komplekse!



"Ne volim da kupujem stvari u “seksi šopu”. Znam da se sve pevačice tamo oblače i da vole takve stvari", rekla je Neda na početku razgovora sa voditeljkom Snežanom Dakić i dodala kako održava svoju savršenu liniju.

"Treniram svakodnevno. Imam neke programe kod kuće, jer ne stižem da idem u teretanu. Kada je lepo vreme volim da igram tenis", otkrila je Neda.

Pevačica je u emisiji priznala da je imala komplekse u mladosti, a otkrila je i zbog čega.

"Nervira me podela mladi i stari.. Smatram da je nepotrebna i neiskrena. Nema veze sa porukom koju žena šalje svojim izgledom i radom. Smatram da žena treba da nosi ono u čemu se lepo oseća i ono što želi. Iskreno kada sam bila mlada imala sam komplekse i nisam nosila provokativne stvari. Zrelost me je oslobodila od tog stresa. Mlade žene su danas strašno iskompleksirane bojom kose, očiju, veličinom grudi. ..To su velike stvari koju mladu ženu oprterećuju. Kao mlada lila sam i ja suze zbog svog tela. Imala sam lepe obline, a na fizičkom su dečaci znali u prolazu da me zviznu", rekla je Neda i dodala da se divno oseća u ulozi bake:

"Imam dve divne devojčice u kući. Od kada sam postala baka moja duša je ispunjena."

Autor: S.P.
Izvor: Svet, Život u trendu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>