Region

Svet

Bivši menadžer Ave Karabatić priznao: Oboleće kada nestane iz medija!

Kako je izgledala saradnja sa Avom Karabatić na početku njene pevačke karijere, ispričao je njen bivši menadžer, Senad, koji je čak dva puta optuživan za prostituciju.

Bivši menadžer Ave Karabatić priznao: Oboleće kada nestane iz medija!



- Meni je bilo jako teško sarađivati sa Avom. Dok sam sa njom sarađivao dobio sam psorijazu od Ave i njenih prohteva, evo pogledajte, rekao je Senad i pružio ruku na uvid ekipi OBN TV.

Ava je odlučila da se bavi pevanjem uz studije komparativne književnosti, ali s obzirom na njen sluh, postavljen je težak zadatak pred Senada:

- Doši su na dva dana, Ava i njen tata, ali ja nisam mogao izdražati dva dana, nakon jednog dana morali su otići, ili da ja idem van iz stana ili oni. To su bile galame, svađe, plakanje. Oni izluđuju jedno drugo.

Senad je ispoljio i iskrenu zabrinutost za Avino zdravlje, a to se ovih dana i potvrdilo kada je išla kod psihijatra:

- Ava je zavisna o medijima! Bojim se šta će biti kad je više ne bude u medijima, mislim da će se jako loše završiti po njeno zdravlje, ona će oboleti.

Kao menadžer pevača, Senad je dobro upućen u taj biznis i tvrdi:

- Od 300 do 400.000 evra treba da imaju pevači kad počinju karijeru. Javna je tajna da se svi bave prostitucijom, i manekenke, svi dolaze do nečega sa prostitucijom.

Da ne priča bez veze, dokaz je i što je Senad dva puta optuživan za prostituciju, ali je oba puta i oslobođen.


Izvor: Smedia
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>