Ostalo

Sme�no

Top 10: Najseksi muška zanimanja!

Poznato je da su žene veoma probirljive kada je u pitanju muški svet. Koji posao donosi veliki plus pri odabiru partnera i na koja su to muška zanimanja žene slabe, otkrivamo vam u daljem tekstu.

Top 10: Najseksi muška zanimanja!



1. Pilot
Ovo zanimanje je oduvek bilo na samom vrhu, naročito nakon filma "Top Gan" sa Tom Kruzom u glavnoj ulozi. Bilo da je uniforma vojna ili ona druga, klasična, mnogim će ženama izmamiti uzdah.

2. Sportista
Izvajanao telo i izraženi mišići, složićete se, uvek su prijatni za oko. Od pamtiveka su fudbaleri privlačili najviše pažnje kod žena, ali ni drugi ne zaostaju za njima.

3. Policajac
Autoritet odaje utisak jakog i stabilnog muškarca, pa i ne čudi da žene vole baš ovo zanimanje. Zavođenje reda ukazuje na sigurnost, a svakoj je ženi drago da bude u sigurnim rukama, te da je neko pazi i brine o njoj.

4. Vatrogasac
San svake žene je snažan muškarac koji je može zaštititi. Vastrogasci su u ženskom svetu predstavljeni baš kao takvi. Hrabri i spremni na sve.

5. Lekar
Plod ženskih maštarija oduvek su bile uniforme. Gospoda u belim mantilima simbolizuju moć i kontrolu, što itekako privlači žene.

6. Advokat
Uspeh, inteligencija, samouverenost i pedantnost samo su neke od osobina koje odlikuju muškarca advokata. Još ako uz sve to ide i debeli novčanik, nema žene koja će odoleti ovakvom izazovu.

7. Baštovan
U serijama i filmovima ovakvi su muškarci uvek savršeno predstavljeni, stoga i ne čudi da žene imaju idealizovanu sliku o ovom zanimanju. Preplanulo telo i surova muška snaga san je svake od njih.

8. Javna ličnost
Glumci i pevači uvek su za sobom ostavljali traga, bilo da je je reč o nežnom, arogantnom ili zlom momku. Oni su nedodirljivi. Ova kategorija bar ostavlja prostora za ukus svake žene, zato ne čudi što mnoge baš u ovom zanimanju pronađu svog idealnog.

9. Kuvar
Svima je dobro poznata izreka da ljubav ulazi na usta, a prava hrana itekako može probuditi strast i požudu. Žene u ovakvom muškarcu vide nekoga ko će ih zameniti u kuhinji i prirediti im romantičnu i nezaboravnu večeru.

10. Fitnes instruktor
Znamo da do ovog zanimanja nije moguće doći preko noći, već provodeći sate i sate u teretani. Žene itekako primećuju izvajana tela i ne treba mnogo prostora pridavati komentarisanju zašto ovi muškarci uvek izmame osmeh na njihovom licu.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>