Region

Svet

Katarina Šišmanović zamenila starog - novim dečkom!

Posle više od godinu i po dana samovanja, lepa voditeljka emisije i apsolventkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka ponovo je zaljubljena. Na putu da njeno srce zarobi na duže staze, trenutno je Slovenac Domen Zadravec koji inače radi za jednu od najpoznatijih menadžment - konsalting kuća na svetu.

Katarina Šišmanović zamenila starog - novim dečkom!



Ova neobična ljubavna priča počela je u avionu pre oko mesec dana. Simpatije na prvi pogled planule su na letu Beograd - Ljubljana gde je Katarina Šišmanović putovala na snimanje priloga za svoju emisiju.

Njihovom sudbinskom susretu doprinelo je to što su sedeli jedno do drugog pa se uobičajena situacija ubrzo pretvorila u prijatan razgovor.

Markantni Zadravec nije krio oduševljenje srpskom voditeljkom kojoj je tokom kratkog leta na visini od osam hiljada metara odmah počeo da se udvara, ali mu ona u početku nije davala nikakav znak nade da bi njihovo slučajno poznanstvo moglo da se pretvori u nešto više. Nakon što su razmenili kontakte, njih dvoje su na Domenovu inicijativu učestali svoja viđanja pa Zadravec sada sve češće boravi u srpskoj prestonici gde je nedavno i fotografisan sa Katarinom, što govori u prilog činjenici kako je njihova romansa tek u zaletu.

Njegova voljena već ima iskustvo veze i braka na daljinu i to baš na relaciji Beograd - Ljubljana budući da se početkom prošle godine razvela od slovenačkog biznismena srpskog porekla Dejana Kitića.



Izvor: Story
Foto: RTV Pink/Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>