Region

Svet

Danijela Vranić udarila druga i slomila nogu

Danijela Vranić već mesecima ima zdravstvene probleme, ali kao da joj to nije bilo dovoljno pa joj je sada i noga u gipsu. Povredila se u tuči, ali ne u kafanskoj, jer već mesecima nije izlazila po klubovima, već prilikom treninga. Iako joj je lekar naredio strogo mirovanje, ona sa gipsom na nozi sedi u kafiću u blizini svog stana i odlazi kod frizera.

Danijela Vranić udarila druga i slomila nogu"Počela sam da treniram borbene veštine, dosadilo mi je da budem dobra devojka. Prija mi da kroz borilačke veštine oslobodim energiju, malo sam se zanela i okršaj sa drugom završio se gipsom. Nisam ni osetila kada sam se povredila, tek sutradan sam imala bolove, noga mi je otekla i otišla sam kod lekara, a oni su mi stavili gips. Ni moj drug nije baš prošao bez posledica, ostavila sam mu masnice i otisak stopala - rekla je Danijela za beogradske medije".

O brojnim zdravstvenim problemima koje je imala poslednjih meseci nerado priča, ali kaže da je to posledica nakupljenog stresa.

"Ja sam skoro 15 godina pevala noću i sve se to negde skupljalo. Otišla sam na VMA i oni su ustanovili smanjenu aktivnost štitne žlezde, što mi je usporavalo metabolizam, skupljala mi se voda u zglobovima, a posle svega i ove sportske povrede. Ali, sada sam dobro, ne otičem više toliko, jedino ne mogu da se naviknem na svoje zaobljeno telo, jer sam uvek bila mršavica".

Autor: S.P
Izvor: vestionline
Foto: vestionline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>